Bruist Events

BRUIST | Events

Een mooi festival, intieme lunch, verjaardagsfeest of zakelijk jubileum. BRUIST helpt jullie graag met het realiseren hiervan. BRUIST heeft veel ervaring met het plannen en organiseren van diverse events. Ik neem graag de volledige organisatie uit handen, maar werk ook graag aan één onderdeel van de organisatie.

Het ontwikkelen van een concept, maken van een planning en draaiboeken, uitvoering van events en mee werken aan een productie in teamverband. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Graag maak ik eens kennis om jullie wensen te bespreken.Mogelijkheden {EVENTS}

Zakelijk
Een zakelijk event om je personeel te bedanken, kennis te maken met nieuwe klanten of gewoon, om iets te vieren! Bruist denkt graag met jullie mee over een uniek concept om dit te realiseren. Met een breed netwerk in Zeeland, weet bruist wat jullie nodig hebben om hier een geslaagd event van te maken.

Feestje!
Heb je wat te vieren? Dan maakt bruist hier graag een bruisend feestje van. Samen met jullie gaan we aan de slag met jullie wensen.

Freelance
Bruist is ook in te zetten om een deel van de productie over te nemen. Zoek je iemand die een strak draaiboek in elkaar kan zetten voor jullie event? Iemand die de communicatie regelt met de gasten? Of gewoon een paar handjes om te helpen op jullie event. Bruist staat voor jullie klaar.

 

Masterclass Bruist

EVENT | MASTERCLASS 

De gasten hadden alleen maar lof voor de locatie,

de aankleding, de organisatie.. alles en wij ook

BRUIST | EVENTS 

Bruist Events

EVENT | SUPER ORGANISATIE 

Marjolein is een heel prettige persoonlijkheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

BRUIST | EVENTS