top of page
Bruist Events

BRUIST | Events

Een mooi festival, intieme lunch, verjaardagsfeest of zakelijk jubileum. BRUIST helpt jullie graag met het realiseren hiervan. BRUIST heeft veel ervaring met het plannen en organiseren van diverse events. Ik neem graag de volledige organisatie uit handen, maar werk ook graag aan één onderdeel van de organisatie.

Het ontwikkelen van een concept, maken van een planning en draaiboeken, uitvoering van events en mee werken aan een productie in teamverband. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Graag maak ik eens kennis om jullie wensen te bespreken. 

Bruist Events


Mogelijkheden {EVENTS}

BRUIST Events

ZAKELIJK | EEN GESLAAGD EVENT OP MAAT

Een zakelijk event om je personeel te bedanken, kennis te maken met nieuwe klanten of gewoon, om iets te vieren! Bruist denkt graag met jullie mee over een uniek concept om dit te realiseren. Met een breed netwerk in Zeeland, weet Bruist wat jullie nodig hebben om hier een geslaagd event van te maken.

Bruist Events

FREELANCE | BRUIST ASSISTEERT GRAAG

BRUIST is ook in te zetten om een deel van de productie over te nemen. Zoek je iemand die een strak draaiboek in elkaar kan zetten voor jullie event? Iemand die de communicatie regelt met de gasten? Of gewoon een paar handjes om te helpen op jullie event. Bruist staat voor jullie klaar.

BRUIST | EVENTS 

Bruist Events

FEESTJE | HEB JE IETS TE VIEREN?

Heb je iets te vieren? Dan maakt Bruist hier graag een bruisend feestje van. Samen met jullie/jou gaan we aan de slag met jullie wensen.

BRUIST | EVENTS 

Marjolein Karman

Hi! 
Ik ben Marjolein, woon in het Zeeuwse Goes en ben trotse eigenaresse van BRUIST.
Inmiddels ruim tien jaar werkzaam in de evenementenbranche en al diverse mooie events mogen organiseren. Van grote producties als het Bevrijdingsfestival en Film by the Sea tot een klein intiem huwelijk midden in het bos van Oranjezon.

 

Ik word heel blij van organiseren en het is altijd weer een eer om deel uit te mogen maken van een mooi event of huwelijk.

Ook in mijn vrije tijd zit ik niet stil  Je vindt mij vaak in de horeca voor een borrel of een koffietje, ga graag wandelen langs de mooie Zeeuwse kust en zo’n één keer per jaar ga ik er een maandje tussenuit voor een mooie reis. 

Mijn kracht is het ontzorgen van de opdrachtgever, een ondersteunende rol bieden en mee denken waar nodig. Mijn opdrachtgevers hebben aangegeven door mijn hulp te hebben genoten van een onbezorgde voorbereiding én evenement.

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en help jullie graag verder met het realiseren hiervan.

-- MARJOLEIN KARMAN, eigenaar BRUIST 

Let's meet! 

x
info@bruistweddings.nl
​L i e f s Marjolein Karman

KvK 67858058 | Privacy Statement BRUIST

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page