top of page
Bruist Events

BRUIST | Events

Een mooi festival, intieme lunch, verjaardagsfeest of zakelijk jubileum. BRUIST helpt jullie graag met het realiseren hiervan. BRUIST heeft veel ervaring met het plannen en organiseren van diverse events. Ik neem graag de volledige organisatie uit handen, maar werk ook graag aan één onderdeel van de organisatie.

Het ontwikkelen van een concept, maken van een planning en draaiboeken, uitvoering van events en mee werken aan een productie in teamverband. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Graag maak ik eens kennis om jullie wensen te bespreken. 

Bruist Events


Mogelijkheden {EVENTS}

BRUIST Events

ZAKELIJK | EEN GESLAAGD EVENT OP MAAT

Een zakelijk event om je personeel te bedanken, kennis te maken met nieuwe klanten of gewoon, om iets te vieren! Bruist denkt graag met jullie mee over een uniek concept om dit te realiseren. Met een breed netwerk in Zeeland, weet Bruist wat jullie nodig hebben om hier een geslaagd event van te maken.

Bruist Events

FREELANCE | BRUIST ASSISTEERT GRAAG

BRUIST is ook in te zetten om een deel van de productie over te nemen. Zoek je iemand die een strak draaiboek in elkaar kan zetten voor jullie event? Iemand die de communicatie regelt met de gasten? Of gewoon een paar handjes om te helpen op jullie event. Bruist staat voor jullie klaar.

BRUIST | EVENTS 

Bruist Events

FEESTJE | HEB JE IETS TE VIEREN?

Heb je iets te vieren? Dan maakt Bruist hier graag een bruisend feestje van. Samen met jullie/jou gaan we aan de slag met jullie wensen.

BRUIST | EVENTS 

Marjolein Bruist

Hi! Ik ben Marjolein, woon in het Zeeuwse Goes, ben gek op organiseren en ik word blij van het strand en goede cappuchino. 


Met zo'n tien jaar ervaring in de evenementenbranche en door mijn liefde voor Zeeland en events, is BRUIST ontstaan.


Mijn opdrachtgevers geven aan door mijn hulp te hebben genoten van een onbezorgd event en voorbereiding.

 

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en help jullie graag verder met het realiseren van jullie event.

 

Let’s meet (met goede cappuccino ;))

-- MARJOLEIN KARMAN, eigenaar BRUIST 

BRUIST EVENTS

Let's meet! 

x
info@bruistweddings.nl
​L i e f s Marjolein Karman

KvK 67858058 | Privacy Statement BRUIST

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page