Marjolein Bruist

Marjolein Karman

BRUIST
WEDDINGS & EVENTS

Ik ben Marjolein Karman en woon in het Zeeuwse Goes. Ik kan wel zeggen dat ik altijd druk ben met regelen en organiseren, of het nu een event is of het plannen van mijn drukke sociale leven ;) Ik geniet van warme zomer avonden, mooie reizen, lekker eten & fijne momenten met familie/vrienden.

Met zo'n acht jaar ervaring in de evenementenbranche en door mijn liefde voor Zeeland en events, is BRUIST ontstaan. Met BRUIST wil ik hippe en unieke bruiloften realiseren.  Iedereen viert het op zijn/haar eigen manier en dat maakt iedere bruiloft uniek. Geen tradities of verwachtingen, maar trouwen op jullie eigen manier. Ik werk graag mee aan mooie projecten en de organisatie van spetterende events. Of het nu een zakelijk event is, een mooi festival of een verjaardagslunch. We maken er een feestje van!

Mijn opdrachtgevers geven aan, dat ze door mijn hulp hebben kunnen genieten van een onbezorgd event en de voorbereiding. Ik ben benieuwd naar jullie plannen en help graag met het realiseren van jullie droom.

Let's meet!

x
info@bruistweddings.nl
​L i e f s Marjolein Karman

KvK 67858058 | Privacy Statement BRUIST