top of page
Bruist Weddings

WEDDING

Trouwen op jullie manier, zonder 'hoe het hoort' of andere verwachtingen... BRUIST helpt jullie graag als weddingplanner bij het realiseren hiervan. Ik denk met jullie mee over de planning, leveranciers en ondersteun jullie als ceremoniemeester. Samen werken we aan júllie unieke bruiloft. Een bruiloft waar creativiteit en beleving centraal staan. Klinkt dit als jullie bruiloft? Dan zijn wij een match.
❤︎ 

 

 


ZEELAND
BRUIST is gespecialiseerd in het organiseren van (destination) bruiloften in Zeeland. Woon jij in Zeeland, heb je er mooie herinneringen aan of wil je er een onvergetelijke herinnering maken? Dan ben je bij BRUIST aan het juiste adres.

 

Een strand bruiloft, trouwen in een mooie oude schuur, een festival bruiloft (incl. overnachten) of een heel weekend een B&B afhuren en hier de liefde vieren met familie/vrienden, het kan allemaal. BRUIST heeft een breed netwerk in deze schitterende provincie en BRUIST kan jullie helpen in de zoektocht van de perfecte locatie en leveranciers. 

Bruist Weddings

What can we do for you?

Het plannen en organiseren van een bruiloft neemt veel tijd in beslag.
BRUIST kan je hier bij helpen als weddingplanner en/of ceremoniemeester.


Vier de Liefde ❤︎

Bruist

ADVIESGESPREK | ADVIES OVER JULLIE DAG

Wil je een duwtje in de goede richting of heb je onderdelen waar je niet uit komt? Ik plan graag een adviesgesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken wij jullie bruiloft en geef ik advies over de dagplanning & jullie leveranciers.

BRUIST | WEDDINGS 

Bruist Weddings

Schakel BRUIST in en je kunt rekenen op een onbezorgde dag. De organisatie van jullie bruiloft wordt van A tot Z geregeld. Wij bespreken al jullie wensen. Vervolgens ga ik (of gaan wij samen) aan de slag en werken wij naar de bruiloft toe. Met de hulp van BRUIST kunnen jullie onbezorgd genieten van de voorbereiding én de bruiloft.

WEDDINGPLANNER | ORGANISATIE VAN JULLIE  .       

BRUIST | WEDDINGS 

 BRUILOFT VAN A TOT Z.         

Bruist Weddings

CEREMONIEMEESTER | PUNTJES OP DE.   i

Als ceremoniemeester geef ik jullie tips en advies en zorg ik dat alles geregeld is voor de bruiloft. Ik ben de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Tussentijds houden wij elkaar op de hoogte over de bruiloft, hebben wij een aantal meetings en maak ik een (leveranciers)draaiboek.

BRUIST | WEDDING 

Marjolein BRUIST.jpg

Hi! 
Ik ben Marjolein, woon in het Zeeuwse Goes en ben trotse eigenaresse van BRUIST.
Inmiddels ruim tien jaar werkzaam in de evenementenbranche en al diverse mooie events mogen organiseren. Van grote producties als het Bevrijdingsfestival en Film by the Sea tot een klein intiem huwelijk midden in het bos van Oranjezon.

 

Ik word heel blij van organiseren en het is altijd weer een eer om deel uit te mogen maken van een mooi event of huwelijk.

Ook in mijn vrije tijd zit ik niet stil  Je vindt mij vaak in de horeca voor een borrel of een koffietje, ga graag wandelen langs de mooie Zeeuwse kust en zo’n één keer per jaar ga ik er een maandje tussenuit voor een mooie reis. 

Mijn kracht is het ontzorgen van de opdrachtgever, een ondersteunende rol bieden en mee denken waar nodig. Mijn opdrachtgevers hebben aangegeven door mijn hulp te hebben genoten van een onbezorgde voorbereiding én evenement.

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en help jullie graag verder met het realiseren hiervan.

-- MARJOLEIN KARMAN, eigenaar BRUIST 

BRUIST Weddings

De mooiste dag van ons leven

-- JOEKE & MICHEL, BRUILOFT 2020

Let's meet! 

BRUIST Girls of Honour
Zank You
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

x
info@bruistweddings.nl
​L i e f s Marjolein Karman

KvK 67858058 | Privacy Statement BRUIST

bottom of page