Bruist Weddings

WEDDINGS

 Trouwen op jullie manier, zonder 'hoe het hoort' of andere verwachtingen... BRUIST helpt jullie graag als weddingplanner bij het realiseren hiervan. Ik denk met jullie mee over de planning, leveranciers en ondersteun jullie als ceremoniemeester. Samen werken we aan júllie unieke bruiloft. Een bruiloft waar creativiteit en beleving centraal staan. Klinkt dit als jullie bruiloft? Dan zijn wij een match.
❤︎ 

 

 


ZEELAND
BRUIST is gespecialiseerd in het organiseren van (destination) bruiloften in Zeeland. Woon jij in Zeeland, heb je er mooie herinneringen aan of wil je er een onvergetelijke herinnering maken? Dan ben je bij BRUIST aan het juiste adres.

 

Een strand bruiloft, trouwen in een mooie oude schuur, een festival bruiloft (incl. overnachten) of een heel weekend een B&B afhuren en hier de liefde vieren met familie/vrienden, het kan allemaal. BRUIST heeft een breed netwerk in deze schitterende provincie en BRUIST kan jullie helpen in de zoektocht van de perfecte locatie en leveranciers. 

Bruist Weddings

Mogelijkheden Weddings
Het plannen en organiseren van een bruiloft neemt veel tijd in beslag.
BRUIST kan je hier bij helpen als weddingplanner en/of ceremoniemeester.


Vier de Liefde ❤︎

Bruist

ADVIESGESPREK | ADVIES OVER JULLIE DAG

Wil je een duwtje in de goede richting of heb je dingen waar je niet uit komt? Ik plan graag een adviesgesprek met je in. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie bruiloft en geef ik advies over de dagplanning & jullie leveranciers.

Bruist Weddings

CEREMONIEMEESTER | WE BESPREKEN JULLIE DAG

Als ceremoniemeester ontzorg ik jullie tijdens de bruiloft. Ik ben de hele dag aanwezig om alles in goede banen te leiden. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers. Voorafgaand aan de bruiloft bespreken we samen jullie dag door (het liefst op locatie) en maak ik een draaiboek.

Bruist Weddings

Schakel BRUIST in en maak je klaar voor een onbezorgde dag. Ik help bij de organisatie van A tot Z. We bespreken al jullie wensen. Vervolgens ga ik (of gaan we samen) aan de slag en werken we naar de bruiloft toe. Met de hulp van BRUIST kunnen jullie onbezorgd genieten van de voorbereiding én de bruiloft.

WEDDINGPLANNER | JULIIE ONBEZORGDE DAG

Marjolein Bruist

Hi! Ik ben Marjolein, woon in het Zeeuwse Goes, ben gek op organiseren en ik word blij van het strand en goede cappuchino. 


Met zo'n acht jaar ervaring in de evenementenbranche en door mijn liefde voor Zeeland en events, is BRUIST ontstaan.


Mijn opdrachtgevers geven aan door mijn hulp te hebben genoten van een onbezorgd event en voorbereiding.

 

Ik ben benieuwd naar jullie plannen en help jullie graag verder met het realiseren van jullie event. Let’s meet (met goede cappuccino ;))

-- MARJOLEIN KARMAN, eigenaar BRUIST 

BRUIST Weddings

De mooiste dag van ons leven

-- JOEKE & MICHEL, BRUILOFT 2020

Let's meet! 

Girls of honor BRUIST
Zank You
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

x
info@bruistweddings.nl
​L i e f s Marjolein Karman

KvK 67858058 | Privacy Statement BRUIST